Samen met 12 collega's uit alle windstreken hebben we elk een gerecht gemaakt wat specifiek is voor het land van herkomst, denk aan New-York Cheesecake, Moqueca de Camarão, Fufu and light soup, Buriyani Rice, Pom ect.
Jamie Sharrat gaat op culinaire ontdekkingsreis. Wat staat hem te wachten en wat zijn zijn ervaringen. Lees mee.......
woensdag 22 september 2010
Mövenpick recepten agenda
Vandaag zijn we begonnen met de eerste foto shoot voor onze "Culinary agenda"
Samen met 12 collega's uit alle windstreken hebben we elk een gerecht gemaakt wat specifiek is voor het land van herkomst, denk aan New-York Cheesecake, Moqueca de Camarão, Fufu and light soup, Buriyani Rice, Pom ect.
Met Saskia Wagenvoort voor de visagie, stonden we voor de camera van Otto van den Toorn ons uit te sloven om een goed resultaat te behalen en dat is er.......verborgen talenten kwamen naar boven, 30 September de 2e dag.
Samen met 12 collega's uit alle windstreken hebben we elk een gerecht gemaakt wat specifiek is voor het land van herkomst, denk aan New-York Cheesecake, Moqueca de Camarão, Fufu and light soup, Buriyani Rice, Pom ect.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten